Blogga om snus

Vill du verkligen lyckas med din blogg? Då är det viktigt att du skriver om saker som människor är intresserade av, men det är också viktigt att du bloggar om sådant som inte alla andra bloggar om. Är du en hängiven snusfantast? Varför då inte blogga om snus, till exempel nyheten vitt snus?

Bli expert på snus

Även om snus är vanligt i Sverige är det många som inte vet så mycket om det. En ny fluga är vitt snus, till exempel det här snuset från Helwit som finns i många olika smaker. Många är förvirrade kring vad vitt snus egentligen är, så det är något du skulle kunna utveckla i ett blogginlägg. Det finns nämligen en del fördelar med denna typ av snus, till exempel att det inte innehåller tobak och därför inte missfärgar tänderna. Helwit finns också i många spännande smaker vilket gör att du skulle kunna göra ett blogginlägg om dessa och kanske till och med testa dem.

Kontroversiellt att blogga om tobak

Visst kan det kännas lite kontroversiellt att blogga om tobak, men samtidig är snus något som har en stark tradition i Sverige vilket gör det spännande att utforska. Det är också viktigt att komma ihåg att vissa till och med hävdar att snuset kan vara bra för folkhälsan eftersom det är ett bättre alternativ till rökning. När du bloggar om snus är det dessutom inte fel att ta upp risker och berätta om för- och nackdelar. Tänk på det som att du utbildar din läsarkrets om snuset. Det kan också vara spännande att dyka ned i snuset historia. När kom egentligen snuset till Sverige och av vem användes det då? Det är sådant som är spännande att läsa om även för den som inte snusar själv. Ett smart tips kan vara att tänka på vad du själv vill veta om snus och sedan blogga om just det.

Blogga om snus
Scroll to top
zakra