Därför städar jag aldrig själv längre

Jag minns hur det var senast vi skulle flytta. Alla vet hur jobbigt det är. Man packar i flera veckor och bor bland kartonger. När allt är ute ur huset ska det dessutom städas. Under vår förra flytt flyttstädade vi själva och det höll på att sluta i skilsmässa. Den här gången var vi därför väl förberedda.

Ni kan ju gissa vad min man överraskade mig med den här gången. Han anlitade en firma för flyttstäd! Jag trodde det kostade jättemycket, men det visade sig inte alls vara så dyrt. Med https://qleano.se/ som städbolag blev både priset och resultatet bra. Att få professionell hjälp med flyttstäd från https://qleano.se/ tar mindre än en dag och de gör ett mycket bättre jobb än vad jag själv kunnat göra.

Tack vare att vi anlitade både städ och flyttfirma gick den här flytten utmärkt. Att låta någon annan bära och städa gör mycket för själen då en flytt är stressig nog ändå. Att komma i ordning i nya huset kändes mycket roligare och gick snabbt.

Tack vare https://qleano.se/ fick jag upp ögonen för hemstäd generellt. Idag har vi hjälp med städningen i hemmet en gång varannan vecka. Detta gör att det alltid är fräscht hemma då de fokuserar på grovstädningen. Allt plock gör jag förstås fortfarande själv, men det är ovärderligt för mig att få den här hjälpen. Jag rekommenderar alla som behöver en extra hand hemma ibland att satsa på hemstädning. Nu för tiden känns det som att jag aldrig städar själv längre, och det är en fantastisk känsla!

Därför städar jag aldrig själv längre
Scroll to top
zakra