Marknadsför din blogg

Har du en blogg eller brinner du för ett visst ämne? Då finns det goda möjligheter att du kan tjäna pengar på bloggen. För att lyckas med det måste du nå ut till din målgrupp och det gör du genom att marknadsföra bloggen på rätt sätt. Här får du de bästa tipsen som tar din blogg till nästa nivå.

Skicka e-post

E-post är en mycket effektiv kanal för att nå ut till din målgrupp. 97 %, det vill säga nästan alla svenskar, använder e-post. Det är den populäraste kommunikationstjänsten på internet och därför vill du som bloggare använda dig av den kanalen för din marknadsföring. Hos Ungapped kan du testa epostmarknadsföring gratis och ta del av deras smarta och lättanvända marknadsföringsverktyg. På deras hemsida kan du snabbt och enkelt skapa snygga nyhetsbrev och kampanjer som engagerar läsaren. Med välgjorda och genomtänkta utskick ökar du chansen att läsaren klickar sig vidare till din blogg. Du kan också automatisera och effektivisera e-postmarknadsföringen, vilket gör att du sparar både tid och pengar. På Ungapped kan du testa gratis och därefter välja medlemskap baserat på vilka funktioner du vill kunna använda.

Använd sociala medier

Sociala medier är en annan digital plattform som du som bloggare kan använda dig av för marknadsföring. Det finns många influencers som tjänar pengar på sociala medier och du kan inspireras av deras strategier. Du kan exempelvis skapa en Facebook-grupp för att lättare kommunicera med dina bloggläsare. Instagram och TikTok är två andra kanaler som många bloggare brukar använda sig av.

Marknadsför din blogg
Scroll to top
zakra