Chokladbollar med Stina

Hej vänner,

idag är ingen vanlig dag för det är dagen innan lilla Stinas födelsedag. Det känns som om hon föddes alldeles nyss så vem kan tro att hon nu snart blir hela fem år! I hela fem år jag har varit mamma. Tagit hand om och ömt vårdat min lilla prinsessa. Fått uppleva så många lyckliga stunder och fått se min lilla dotter utvecklas.

Allt från hennes första steg till första dagen på dagis och första – ja… allt! Allt är nytt hela tiden med henne. För att fira hennes födelsedag har vi bjudit hit hela tjocka släkten. Mormor och morfar, farmor, kusiner, mostrar och morbröder, alla kommer och det ska bli så kul.

Om det finns någon som är mer exalterad än jag så skulle det väl vara just Stina då. Hon älskar när hela familjen samlas.

För att förbereda oss inför den stora dagen har vi bakat hela eftermiddagen. Släkten äter inte LCHF och eftersom vi inte vill ha några konstiga miner har vi bestämt oss för att fira födelsedagen med vanligt fika. Därmed har vi bakat allt från saftiga kanelbullar till kladdig tårta och chokladbollar med strössel.

Stina älskar att baka vanliga, hederliga chokladbollar. Men vilket barn äskar inte det. Om det är den goda chokladsmaken eller det roliga kladdandet som är bäst vet jag inte, haha. Det blev i alla fall en del chokladbollar rullade medan många också hamnade direkt i magen.

Att baka med Stina är det bästa som finns. Jag hoppas så innerligt att mitt intresse för mat och bak kommer smitta av sig på henne. Det kommer hon ha nytta av hela livet. Vad har ni för planer för imorgon?

Chokladbollar med Stina
Scroll to top
zakra