Laga mat med hjärtat

Hej vänner,

Jag hoppas ni har haft en fin dag idag. Jag har varit nere i centrum idag och besökt en marknad med internationell mat. Det var allt från italiensk och spansk mat till libanesisk och turkisk. Fanns mycket gott att både kika och smaka på. Både Stefan och jag avnjöt några riktigt goda maträtter medan småttingarna föredrog att spring runt och leka istället.

Nu ikväll lagade jag fläskfilé med broccolimos och sallad till middag. Det blev riktigt gott och välsmakande. Stefan säger alltid att min mat smakar så bra. Kanske beror det på att jag alltid lagar mat med hjärtat.

Det är klart att en del mat slängs ihop lite hastigt, men det mesta som lagas i mitt kök lagas med hjärta, värme och kärlek. Hemlagad mat är alltid godast och definitivt nyttigast. Att stå i köket och laga mat är bland det bästa jag vet, även om det inte alltid varit så.

Nu i helgen ska vi åka in till IKEA och kika på kök, det ska bli riktigt spännande att se vad som finns. Hoppas vi kan komma överens bara.

Ha en fin kväll, kram.

Laga mat med hjärtat
Scroll to top
zakra