Festlig middag på restaurang igår

Hej vänner,

Igår var en händelserik dag! Stefans far fyllde 70 år så det var något vi verkligen ville fira! Vi började med att fika hemma hos honom (och jag tog med mig ett LCHF-vänligt bakverk).

Efter det tog vi ut hela familjen på en restaurang här i staden. Maten var så god så jag var glatt överraskad! Dessutom var servicen riktigt bra och snabb. Servitören var snäll och ordnade så att min rätt blev LCHF-vänlig. Jag åt en riktigt god lax med citronsås (som var redd utan mjöl). Till laxen fick jag ugnsbakad broccoli och en god sallad. Det var en toppenkväll!

Jag tycker generellt att restauranger blir allt bättre på att anpassa sig och byta ut på tallrikar. Det blir allt färre sura miner när man vill avvika från menyn. Det samma på caféer som ofta har LCHF-vänliga bakverk så att man kan fika.

Jag läste den här artikeln igår på Aftonbladet med en känd LCHF-kunnig. Det är verkligen som hon säger att man måste bli sin egna LCHF-expert! Då kan man enkelt anpassa maten när man är ute och äter och känna sig säker på att man får i sig det man vill.

Ha en fin dag!

Festlig middag på restaurang igår
Scroll to top
zakra