Laga mat med småbarn

God kväll,

Nu när jag sitter här och skriver till er är det riktigt sent på kvällen. Klockan är efter elva och jag ska straxt gå och lägga mig. Idag har varit en stressig dag med mycket att göra. Men nu har allt lugnat ner sig.

Vid middagen lagade jag kyckling med hemgjord bearnaisesås med mycket smör i. Till det blev det en massa färsk sparris som jag stekte på låg värme. Det blev så gott!

Barnen lekte inne i köket medan jag lagade mat. Jag funderar på om jag ska köpa ett leksakskök till dem så att de kan laga mat närhelst de känner för det.

jag älskar när barnen är inne i köket med mig. Ända sedan de har varit små har de fått hänga med i en sele, på armen, eller på en stol. De tycker det är lika roligt som jag, trots att allt tar lite längre tid.

Laga mat med mina barn är helt enkelt mitt favoritintresse. Nu är det dags att krypa till kojs, det är en ny dag som väntar imorgon.

Ha det fint vänner och sov så gott. Vi hör imorgon igen.

Kram.

Laga mat med småbarn
Scroll to top
zakra