Så finansierar du din blogg

Har du länge funderat på att starta en blogg? Är det dags att komma igång? Då har du säkert en del idéer, men vet du hur du ska finansiera bloggen? Det ska du få tips om här nedan!

Tjäna pengar till bloggen

Det brukar inte kosta särskilt mycket att driva en blogg, men det finns trots allt vissa kostnader. Webbhosting, content och andra kostnader kan snabbt leda till ett högre belopp än man räknat med. Därför kan det vara en god idé att få in lite extra pengar så att du slipper ta av dina besparingar.

Du kan tjäna pengar genom att sälja tandguld som du ändå inte behöver. Tandguld är inte särskilt modernt i vår del av världen och du kan hitta många andra typer tandimplantat som går i precis samma ton som dina tänder. Dessutom är de ofta mer rekommenderade för hälsan än implantat i guld!

Du kan också tjäna in extra pengar på att sälja andra objekt av guld eller silver, exempelvis smycken eller prydnadsföremål. Det enklaste är att besöka eller höra av dig till en pantbank för att se hur mycket de skulle kunna erbjuda. Många pantbanker ger dig möjlighet att skicka dina smycken till dem, så du behöver inte ens ta dig till banken.

En annan metod är att besöka ett loppis och sälja andra saker som du inte behöver. De flesta av oss har en mindre guldgruva i garaget utan att ens vara medvetna om det. Den där gamla läderfåtöljen, lampan eller kristallspegeln som samlar damm kan vara precis vad andra önskar sig!

Så finansierar du din blogg
Scroll to top
zakra